Inspiratie woonkamer

< Serre inspiratie | Plafond inspiratie >

Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Design Alicante in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in woonkamer Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Rustic Antique Oak in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Design Corten in woonkamer Ribbon-Design Corten in woonkamer Ribbon-Design Corten in woonkamer Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in woonkamer Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer

Lamellenwanden in de woonkamer

Een lamellenwanden in de woonkamer verandert het gevoel van de kamer en verbetert ook de akoestische sfeer. De woonkamer is een ontmoetingsplaats voor zowel het gezin als de bezoekers, en het is daarom gebruikelijk voor velen om deze kamer het meest te prioriteren als het gaat om meubels en interieurontwerp. Onze lamellenwanden zijn verkrijgbaar in veel verschillende ontwerpen en zijn gemaakt om in de meeste verschillende omgevingen te passen. Bovendien zijn ze eenvoudig te monteren. Hieronder vindt u inspirerende foto’s die u ideeën kunnen geven over het kiezen van de juiste lamellenwanden voor uw woonkamer.

Ontwerpopties

De lamellenwanden van Wall Ribbon bieden ontwerpen aan die in alle soorten woonkamers passen. Omdat de basisconstructie bestaat uit houten lamellen in combinatie met een akoestische deken, kan de kleur- en materiaalkeuze op een fantastische manier worden gevarieerd. Wilt u bijvoorbeeld een lichtere toon in de woonkamer, dan kunt u kiezen voor lamellenwanden in lichte houtsoorten met lichte akoestische dekens. Voor een donkerder gevoel zijn er meer rustieke opties. Daarnaast zijn er lamellenwanden die uw woonkamer kaler en modern maken, door de opties die doen denken aan cement, steen en andere harde materialen. Het brede scala aan keuzes maakt het gemakkelijk om lamellenwanden te vinden die passen bij- en een aanvulling vormen op de bestaande stijl van uw woonkamer.

Een rustigere woonkamer

Het installeren van lamellenwanden in de woonkamer gaat niet alleen over stijl en inrichting. Met lamellenwanden wordt de akoestische sfeer comfortabeler. De constructie van houten latten op een onderliggende akoestische deken maakt uw woonkamer gewoon een nog aantrekkelijkere plek om tijd door te brengen, of het nu met het gezin is op een doordeweekse avond of op een prachtig feest dat u geeft.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Inspiratie nodig?

Volg ons op Instagram voor inspiratie over hoe je onze producten in je huis kunt gebruiken.