Inspiratie serre

< TV kamer inspiratie | Woonkamer inspiratie >

Ribbon-Wood Walnut in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Classic Oak in serre Ribbon-Wood Classic Oak in serre

Het installeren van lamellenwanden in de serre

Serres zijn een populaire manier voor huiseigenaren om de warme seizoenen te verlengen. Met een glazen serre krijgt u de mogelijkheid om in het vroege voorjaar en de late herfst van de tuin te genieten. En om de ruimte extra mooi en gezellig te maken, zijn lamellenwanden een goede keuze om mee te versieren. Wall Ribbon biedt lamellenwanden die geschikt zijn voor alle interieurstijlen en zijn ook eenvoudig te monteren. Het unieke ontwerp met geluidsisolerende eigenschappen maakt uw serre aanzienlijk “stiller” en comfortabeler om in te verblijven.
Elementen van mooi hout of “marmer”?

Het uiterlijk van lamellenwanden kan enorm variëren, afhankelijk van het materiaal en de behandeling van de ribben zelf, evenals hoe de akoestische deken is ontworpen. Ondanks de eenvoudige constructie kan de look worden gevarieerd om een scala aan verschillende indrukken te geven. In veel lamellenwanden zijn de lamellen gemaakt van hout met verschillende eigenschappen en behandelingen. Met lichtere houtsoorten kunt u uw serre licht en luchtig laten aanvoelen, omdat de lichtere tinten licht reflecteren en een ruimtelijk gevoel creëren. Maar donkerdere houtsoorten, zoals eikenhout, zullen de serre juist een ingetogener karakter geven. Wat u kiest, hangt af van het type serre dat u wilt en wat past bij de rest van het interieur.

Als uw serre stenen bestrating heeft, kan het ook een idee zijn om lamellenwanden te overwegen die doen denken aan harde materialen. Wall Ribbon biedt lamellenwanden die doen denken aan bijvoorbeeld steen, marmer en cement. Ze zijn zo goed gemaakt dat zelfs ervaren interieurontwerpers moeite hebben om ze te onderscheiden van de originele materialen. Tegelijkertijd hebben ze dezelfde geluidsisolerende eigenschappen als alle andere lamellenwanden in het assortiment.

Flexibele installatie

Lamellenwanden kunnen op een zeer flexibele manier in de serre worden geïnstalleerd. Misschien wilt u gewoon een paar panelen op één muur, of de hele muur bedekken voor maximale geluidsabsorptie. Hoe dan ook, de lamellenwanden zullen u helpen om van de serre een comfortabelere plek te maken om in te verblijven. Ze creëren optimale omstandigheden voor vrolijk gelach en interessante discussies zonder dat u last hoeft te hebben van vervelende echo’s.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Inspiratie nodig?

Volg ons op Instagram voor inspiratie over hoe je onze producten in je huis kunt gebruiken.