Inspiratie serre

< TV kamer inspiratie | Woonkamer inspiratie >

Diamond Ash Ribbon-Wood Walnut in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Rustic Grey Oak in serre Ribbon-Wood Classic Oak in serre Ribbon-Wood Classic Oak in serre

Het installeren van lamellenwanden in de serre

Serres zijn een populaire manier voor huiseigenaren om de warme seizoenen te verlengen. Met een glazen serre krijgt u de mogelijkheid om in het vroege voorjaar en de late herfst van de tuin te genieten. Om de ruimte extra mooi en gezellig te maken, zijn lamellenwanden een goede keuze. Wall Ribbon biedt lamellenwanden die geschikt zijn voor alle interieurstijlen en zijn eenvoudig te monteren. Het ontwerp met geluidsisolerende eigenschappen maakt uw serre aanzienlijk stiller en comfortabeler.

Elementen van mooi hout of marmerstruktuur?

Het uiterlijk van lamellenwanden kan enorm variëren, afhankelijk van het materiaal en de behandeling van de ribben zelf. Door de eenvoudige constructie kan het design worden aangepast om een scala aan verschillende indrukken te geven. Onze panelen zijn gemaakt van hout met verschillende eigenschappen en behandelingen. Met lichtere houtsoorten kunt u uw serre licht en luchtig laten aanvoelen, omdat de lichtere tinten licht reflecteren en een ruimtelijk gevoel creëren. Maar donkerdere houtsoorten, zoals eikenhout, zullen de serre juist een ingetogener karakter geven. Wat u kiest, hangt af van het type serre dat u wilt en wat past bij de rest van het interieur.

Als uw serre stenen bestrating heeft, kan het ook een idee zijn om lamellenwanden te overwegen die doen denken aan harde materialen. Wall Ribbon biedt lamellenwanden die doen denken aan bijvoorbeeld steen, marmer en beton. Ze zijn zo goed gemaakt dat zelfs ervaren interieurontwerpers moeite hebben om ze te onderscheiden van de originele materialen. Tegelijkertijd hebben ze dezelfde geluidsisolerende eigenschappen als alle andere lamellenwanden in ons assortiment.

Flexibele installatie

Lamellenwanden kunnen makkelijk in de serre worden geïnstalleerd. Misschien wilt u gewoon een paar panelen op één muur, of de hele muur bedekken voor maximale geluidsabsorptie. Hoe dan ook, de lamellenwanden zullen u helpen om van de serre een comfortabele plek te maken om te verblijven. Ze creëren optimale omstandigheden  zonder dat u last hoeft te hebben van vervelende echo’s.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?