Inspiratie huiskamer

< Serre inspiratie | Plafond inspiratie >

Classic Oak Classic Oak Diamond Ash Diamond Oak Diamond Oak Diamond Walnut Ribbon-Wood Classic Ash Ribbon-Wood Classic Ash Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Rustic Grey Oak Rustic Natural Oak Barcode Rustic Natural Oak Rustic Natural Oak Rustic Smoked Oak Rustic Smoked Oak Walnut Barcode Walnut Barcode White Aspen Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Design Alicante in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in woonkamer Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer Ribbon-Wood Rustic Antique Oak in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Design Corten in woonkamer Ribbon-Design Corten in woonkamer Ribbon-Design Corten in woonkamer Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in woonkamer Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in woonkamer Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in woonkamer

LAMELLENWANDEN IN DE HUISKAMER

Het inrichten van een huiskamer waar familie en vrienden samen kunnen komen, is iets waar velen van dromen. Maar om een gezellige huiskamer te krijgen, heeft u niet alleen een tv en een comfortabele bank nodig. Belangrijk is dat de ruimte als geheel gezellig is ingericht en dat harde muren geen ongemakkelijke akoestische atmosfeer creëren. Een manier om design en functionaliteit te combineren, is het installeren van onze geluidsabsorberende panelen.

LAMELLENWANDEN MAKEN DE HUISKAMER “STILLER”

Het geheim achter de vele mogelijkheden en de geluidsabsorberende eigenschappen van lamellenwanden van Wall Ribbon is de constructie. De lamellen, die zowel in hout als in andere materialen geproduceerd worden, worden bovenop een geluidsabsorberend akoestisch paneel geplaatst. Dit maakt het moeilijker voor de geluidsgolven om te weerkaatsen. De lamellenwanden weerkaatsen de geluidsgolven zodat ze in verschillende richtingen worden weggestuurd en het akoestische paneel dempt ze. Als u ervoor kiest om uw tv-kamer te verfraaien met de akoestische panelen van Wall Ribbon, krijgt u een akoestische omgeving die de sfeer van de huiskamer veel aangenamer zal maken.

De constructie zorgt er ook voor dat de lamellenwanden op veel verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. Op deze manier kunt u het bestaande interieur van de tv-kamer aanpassen, ongeacht de stijl. Met zowel lichte houtsoorten als een lichte akoestische panelen krijg je een licht effect. Maar als u het donkerder en gezelliger wilt, kunt u ook kiezen voor donkere houtsoorten en zwarte akoestische panelen. Er zijn ook varianten waarbij de akoestische panelen en de latten niet dezelfde tonen hebben. Tot slot zijn er ook varianten die doen denken aan harde materialen als staal, steen of marmer, maar die tegelijkertijd net zo geluidsabsorberend zijn als alle andere lamellpanelen in het assortiment.

Met acoustische wanden kunt u de huiskamer verbeteren, zowel het design als het geluid.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?