Inspiratie TV kamer

< Trap inspiratie | Serre inspiratie >

Ribbon-Wood Walnut Rustic Grey Oak Classic Oak Ribbon-Wood Rustic Smoked Oak Diamond Oak Barcode in tv-kamer Ribbon-Wood Walnut in tv-kamer Ribbon-Wood Walnut TV kamer Ribbon-Wood Walnut in tv-kamer Ribbon-Wood Classic Oak in tv-kamer Ribbon-Wood Oak in tv-kamer Ribbon-Wood Classic Oak in tv-kamer Ribbon-Wood Classic Oak in tv-kamer Ribbon-Wood Classic Oak in tv-kamer Ribbon-Design Corten in tv-kamer Ribbon-Design Corten in tv-kamer Ribbon-Wood Classic Oak in tv-kamer Ribbon-Wood-Walnut in tv-kamer Ribbon Wood Walnut in tv-kamer

Lamellenwanden in de tv-kamer

Het inrichten van een tv-kamer waar familie en vrienden samen kunnen komen om avonturenfilms of romantische komedies te bekijken, is iets waar velen van dromen. Maar om een gezellige tv-kamer te krijgen, heeft u niet alleen een tv en een comfortabele bank nodig. Even belangrijk is dat de ruimte als geheel gezellig is ingericht en dat harde muren geen ongemakkelijke akoestische sfeer creëren. Een manier om design en functionaliteit te combineren, is het installeren van geluidsabsorberende design lamellenwanden.

Lamellenwanden maken de tv-kamer “stiller”

Het geheim achter de vele ontwerpmogelijkheden en de geluidsabsorberende eigenschappen van lamellenwanden van Wall Ribbon is de unieke constructie. De lamellen, die zowel in hout als in andere materialen zitten, worden bovenop een geluidsabsorberende akoestische deken geplaatst. Dit maakt het moeilijker voor de geluidsgolven om te weerkaatsen. De lamellenwanden leiden de geluidsgolven af zodat ze in verschillende richtingen worden weggestuurd en de akoestische deken dempt ze. Als u ervoor kiest om uw tv-kamer te versieren met akoestische panelen van Wall Ribbon, krijgt u eenvoudig een akoestische omgeving die de sfeer van de tv-kamer veel aangenamer zal maken.
De constructie betekent ook dat de lamellenwanden op veel verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. Op deze manier kunt u het bestaande interieur van de tv-kamer aanpassen, ongeacht de stijl. Met zowel lichte houtsoorten als een lichte akoestische deken krijg je een licht gevoel. Maar als u het donkerder en gezelliger wilt, kunt u ook kiezen voor donkere houtsoorten en zwarte akoestische dekens. Er zijn ook varianten waarbij de akoestische deken en de ribben niet dezelfde tonen hebben. Tot slot zijn er ook varianten die doen denken aan harde materialen als steen en marmer, maar die tegelijkertijd net zo geluidsabsorberend zijn als alle andere geribbelde wanden in het assortiment.

Met lamellenwanden is de tv-kamer eenvoudigweg verbetert, zowel qua ontwerp als geluid. Met hen geïnstalleerd kunt u uw familie hier verzamelen voor het volgende avontuur, of het nu een horrorfilm of romantische komedie is die u van plan bent om te bekijken.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?