Inspiratie slaapkamer

< LED-verlichting inspiratie Trap inspiratie >

Black Slate slat wall in bedroom Classic Oak black recosilent bedroom headboard Classic Oak in bedroom Classic Oak slat wall grey acoustic felt in bedroom Diamond Oak Barcode slat wall in bedroom Diamond Walnut slat wall in bedroom Ribbon-Wood Walnut headboard in bedroom Ribbon-Wood Walnut slat wall in bedroom Ribbon-Wood Walnut slat wall in bedroom Rustic Smoked Oak in bedroom Rustic Smoked Oak slat wall in bedroom Walnut slat wall bedroom headboard Diamond Walnut in bedroom Ribbon-Wood Walnut in bedroom Ribbon-Wood Rustic Grey in bedroom Diamond Oak in bedroom Diamond Oak in bedroom Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer Ribbon-Wood Classic Oak in slaapkamer Ribbon-Wood Walnut in slaapkamer

Akoustische panelen in slaapkamers

Een goede nachtrust is belangrijk voor onze gezondheid. Met panelen van WallRibbon in uw slaapkamer kunt u beter slapen. Door de geluidsabsorberende eigenschappen voelt de slaapkamer veel rustiger aan. Door de constructie waarbij de lamellen op een onderliggend akoestisch paneel zijn geplaatst, kan uiterlijk van de wanden gevarieerd worden, zodat ze bij alle interieurstijlen passen.

Licht van kleur of stijlvol donker

Voor welke stijl u ook kiest, versterk de uitstraling met gebruik van onze panelen. Wilt u een moderne uitstraling in de slaapkamer? Misschien lichte houten vloeren met lichte kussens, kies dan voor lamellenwanden met licht hout en een licht paneel. Maar er zijn ook lamellwanden voor wie meer ingetogen tinten in de slaapkamer wil. Heb je donkere gordijnen en rustieke meubels? Dan is het misschien een goed idee om te kiezen voor behandeld eikenhout of bijvoorbeeld panelen die doen denken aan staal, steen of beton? Hoe dan ook, het is een goed idee om het assortiment zorgvuldig te bekijken en de juiste materialen te kiezen.

Veel mogelijkheden

Waar u uw panelen plaatst is iets wat helemaal aan u is. De lamellpanelen kun je omschrijven als een systeem dat je kunt aanpassen aan je wensen. Sommigen kiezen ervoor om de panelen slechts op een beperkt deel van een muur te plaatsen, terwijl anderen ervoor kiezen om alle muren te bekleden. Daarnaast werkt het prima om lamellenwanden op het plafond aan te brengen. U heeft dus veel mogelijkheden om uw slaapkamer precies zo te maken als u wilt en tegelijkertijd gebruik te maken van de geluidsabsorberende eigenschappen.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?