Inspiratie LED-verlichting

< Keuken inspiratie | Slaapkamer inspiratie >

Wandpanelen met LED-verlichting

Lamellenwanden, zowel in woningen als in openbara ruimtes, worden steeds populairder. Het is een effectieve manier om rustigere ruimtes te krijgen en tegelijkertijd een gezellig en professioneel ogend interieur. De nieuwste trend is om LED-verlichting te combineren met lamellwanden. Het bied de mogelijkheid om diepte te creëren en is bovendien een energiezuinig verlichtingsalternatief.

Dimbare LED verlichting

Het is eenvoudig om LED-verlichting op wanden te monteren. De strips kunt u los kopen als accessoire als U een paneel heeft gekozen. De LED-verlichting wordt gemonteerd tussen de houten latten. Het zwarte op maat gemaakte aluminiumprofiel is zo gemaakt dat het perfect past. De strip wordt ook geleverd met een kabel die gemakkelijk te verbergen is achter het paneel, waardoor hij na installatie niet zichtbaar is. De verlichting is niet alleen een energiezuinige lichtbron, maar is ook dimbaar. Zo kunt u de lichtsterkte aanpassen aan het niveau dat u in de kamer wilt hebben.

Grenzeloos veel opties

Acoustische panelen met LED-verlichting zijn iets dat in elke ruimte past. Ze dienen als een mooi alternatief voor of aanvulling op gewone plafondverlichting en geven de ruimte een gevoel van diepte. In de hal, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of keuken zullen wanden met LED-verlichting een omgeving creëren die lijkt op wat men aantreft in exclusieve hotels en lounges. De mogelijkheid om de verlichting te dimmen is ook een groot pluspunt, want met verschillende sterkte kunt u verschillende stemmingen in de kamer creëren.

Dimbare LED-verlichting kan worden geïnstalleerd in alle lamellwanden van WallRibbon. Alleen uw fantasie bepaalt de grenzen van hoe u de verlichting gebruikt om uw kamer met panelen te verlichtten en diepte te geven.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?