Inspiratie keuken

< Gang inspiratie | LED-verlichting inspiratie >

Diamond Ash Walnut Walnut Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Ash in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken Ribbon-Wood Classic Oak in keuken

Lamellenwanden voor een aangenamere keuken

De keuken is het hart van veel huizen. Dit is de plek waar familie en bezoekers samenkomen om te koken, te eten of de dag door te nemen. Het is een plek waar gesprekken vrijelijk verlopen en waar het dagelijks leven plaatsvindt. Het creëren van een aangename sfeer in de keuken is daarom cruciaal om een ruimte te krijgen waar iedereen van geniet.

Een van de meest effectieve manieren om de juiste sfeer te creëren, is door lamellenwanden van Wall Ribbon te installeren. De geluidsabsorberende eigenschappen zorgen voor een veel comfortabelere plek omdat ze het geluidsniveau verminderen en storende echo’s voorkomen.

De ontwerpen

De lamellenwanden van Wall Ribbon zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat ze in alle ruimtes toegepast kunnen worden. De basisconstructie van elk paneel bestaat uit lamellen tegen een geluidsisolerend PET paneel. Als u een lichtere keuken wilt die een moderne stijl uitstraalt, zijn muren in licht hout op een even licht akoestisch paneel een optie. Dit ontwerp is ook geschikt voor moderne keukens. Als u daarentegen een meer rustiek aanvoelende keuken wilt, zijn er een aantal donkerdere houtsoorten om uit te kiezen. Misschien is donker eiken met een zwarte akoestisch paneel jouw keuze. Natuurlijk vindt u ook variaties waarbij de tinten van de lamellen en de akoestische panelen anders zijn, wat een dynamisch gevoel creëert. De keuze is aan u!

Een andere keuze, zijn lamellenwanden die doen denken aan harde materialen. Bij Wall Ribbon vind je akoestische panelen die doen denken aan onder andere staal, beton, steen of marmer. Deze zijn zo goed gemaakt dat zelfs ervaren interieurontwerpers moeite hebben om ze te onderscheiden van de originele materialen. Het voordeel is dat u de echo vermijdt die anders gepaard gaat met de keuze van harde oppervlakken. Met andere woorden, u krijgt een keuken die prettig is om in te verblijven, ook bij luidere gesprekken.

Het geluidsniveau is belangrijk

De lamellenwanden van Wall Ribbon werken dankzij de constructie als geluidsabsorberende oppervlakken. De ribben verspreiden het geluid in verschillende richtingen, terwijl het akoestische paneel het geluid dempt. Dit betekent dat de kamer stiller en comfortabeler wordt. Bovendien zijn de akoestische panelen modulair, wat betekent dat u ze eenvoudig kunt installeren. Misschien wilt u gewoon een paar delen boven de eettafel, of wilt u dat alle muren in de keuken bedekt worden met akoestische panelen? Alles is mogelijk.

U kunt de panelen bijvoorbeeld ook tegen het plafond installeren.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?