Inspiratie voor in uw gang

< Bedrijf inspiratieKeuken inspiratie >

Black Diamond Ash Barcode Diamond Ash Diamond Oak Diamond Oak Diamond Walnut Barcode Diamond Walnut Ribbon-Wood Walnut Walnut Diamond Ash Black Diamond Ash Ribbon-Wood Rustic Smoked Oak Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Barcode Walnut in gang Ribbon-Wood Black Diamond Ash in gang Ribbon-Wood Black Diamond Ash in gang Ribbon-wood Classic Oak in gang Ribbon-Wood Classic Oak in woonkamer Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in gang Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in gang Ribbon-Wood Rustic Natural Oak in gang Ribbon-Wood Walnut in gang Ribbon-Design Alicante in gang

Lamellenwanden in de gang

De gang is de plek in uw huis\bedrijf waar mensen dagelijks binnenkomen en weggaan. Als u een grote gang hebt, kan het ook een plek zijn waar mensen samenkomen om te socialiseren. Dit betekent dat het ook een plek is waar je een harmonische akoestische sfeer wilt creëren. Het installeren van lamellenwanden in de gang is een eenvoudige manier om dit te bereiken. Lamellenwanden stimuleren gezelligheid en maken van de hal een perfecte plek om uw gasten te ontvangen.

Ontwerp

Sommigen willen dat hun gang een lichte plek is die moderniteit ademt, anderen willen een donkerdere en meer rustieke toon. Hoe dan ook, Wall Ribbon heeft voor ieder wat wils. Met berken lamellen en een licht akoestisch paneel creëer je een luchtige gang met een lichte toon. Kies je in plaats daarvan voor donkerder hout en een donkere akoestisch paneel, dan geef je een meer ingetogen sfeer aan de ruimte. Daarnaast zijn er een aantal verschillende alternatieven voor wie wil dat de hal beïnvloed wordt door hardere materialen zoals beton en steen. Met andere woorden, het is mogelijk om met creativiteit en onze panelen het gewenste resultaat te bereiken.

Eenvoudig te installeren

Het plaatsen van een lamellenwanden is eenvoudig. Bovendien kunt u de akoestische panelen aanpassen aan uw eigen behoefte. Het is heel goed mogelijk om de panelen hele muren te laten bedekken, evenals slechts delen ervan. U kunt ze ook op het plafond installeren. Dit alles stelt u in staat om het zo vorm te geven als u wilt, zonder de geluidsisolerende eigenschappen teniet te doen.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang

15% korting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 15%, geldig voor één aankoop. Kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.

Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?