Inspiratie voor uw bedrijf

< Andere inspiratieGang inspiratie >

Walnut slat wall in a company lounge and restaurant Ribbon-Wood Walnut in opticians shop Diamond Walnut slat wall in restaurant bathroom Ribbon-Wood Smoked Oak in receptie Ribbon-Wood Classic Oak in eetkamer Ribbon-Wood Walnut Tumba Centrum Ribbon-Wood Classic Ash in kapsalon Ribbon-Design Black Slate in lobby Ribbon-Design Black Slate in lobby Ribbon-Design Black Slate in lobby Ribbon-Design Black Slate in receptie Ribbon-Design Black Slate in receptie Ribbon-Design Black Slate in receptie

Lamellenwanden op kantoor

Het interieur van het kantoor kan van invloed zijn op het succes van uw bedrijf. Het is essentieel dat uw medewerkers tevreden zijn en dat de klanten die op bezoek komen een goede indruk krijgen. Daarom kiezen steeds meer ondernemers ervoor om lamellenwanden te plaatsen om een aangename sfeer te creëren. Aan de ene kant creëren ze een professionele indruk en aan de andere kant dempen ze het geluid en maken ze de kamers comfortabeler om in te werken.

Een stillere werkomgeving

De lamellenwanden zorgen voor een comfortabelere werkomgeving door hun functie. De lamellen die op een geluidsabsorberend akoestische paneel gemonteerd zijn maken het simpelweg moeilijker voor de geluidsgolven om te weerkaatsen. Voor een kantoor in beweging en waar veel gesproken wordt, maakt het gegarandeerd een groot verschil. Een stillere en aangenamere akoestische omgeving zal er voor zorgen dat zowel de concentratie als het welzijn van uw medewerkers verbetert. Het scala aan verschillende ontwerpen is groot en u heeft meer dan genoeg opties om precies het design te creëren dat past in uw kantoor.

Ontwerpen

De lamellenwanden van Wall Ribbon kunnen op vele manieren worden toegepast, en hoewel sommige houten latten hebben, zijn er ook een aantal varianten die doen denken aan materialen zoals steen, metaal, beton en marmer. Door de kleuren en tinten van de onderliggende akoestische panelen te variëren,kunnen ze in elke omgeving toegepast worden. Wil je een kantoor dat licht en modern is, kies dan bijvoorbeeld voor licht hout. Voor een rustiek kantoor dat misschien doet denken aan een discrete lobby, kan je donkerder kiezen. Wees zelf creatief en pas onze panelen toe met als extra functie de voortreffelijke geluidsabsorbtie.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?